Over ons

Computerdataverwijdering.nl onderdeel van NEG-ITSolutions

Dé logistieke servicepartner voor al uw IT-apparatuur. Wij combineren een snelle, kostenbesparende en duurzame manier van levering en (ver)plaatsing van nieuwe apparatuur met de opkoop, afvoer en verwerking van overtollige IT-apparatuur.

NEG-ITSolutions is gespecialiseerd in het leveren van IMAC/D en aanverwante IT-diensten, ongeacht waar de hardware is aangeschaft. Wij verlenen onze diensten aan zakelijke en (semi-)publieke relaties en werken daarbij nauw samen met fabrikanten en resellers. Dit doen wij zowel nationaal als internationaal. Dagelijks zijn meer dan 85 professionals actief en dat doen wij sinds 1993.

Restwaardedonatie van overtollige IT-apparatuur? NEG-ITSolutions is actief partner van de onafhankelijke Stichting ITdonations. Stichting ITdonations heeft als doel het te gelde maken van overtollige IT-apparatuur uit de zakelijke en (semi-) publieke sector. De keuze welk goede doel gesteund wordt met de opbrengst ligt geheel bij de donateur van de afgeschreven IT-apparatuur.

NEG-ITSolutions is ISO 9001 en 14001 gecertificeerd en in het bezit van de NIWO-vergunning. Wij werken volgens de WEEELABEX-normen en zijn tevens Microsoft Registered Refurbisher en Blancco ltd. gecertificeerd voor dataverwijdering. Wij laten onze milieu- en veiligheidsprocessen met regelmaat door verschillende instanties beoordelen. Hierdoor zijn de rapportages die wij afgeven ruim voldoende voor de geldende regelgeving.

De voordelen:

Overzichtelijke rapportages

De rapportages zijn niet alleen het bewijs dat de data juist verwijderd is, in de door ons aangeleverde rapportages staat ook alle relevante informatie die betrekking heeft op de gewiste asset.

Dataverwijdering certificaat

Bij al onze diensten leveren wij een gedetailleerd rapport als bewijs van succesvolle dataverwijdering per gewiste HDD. Zonder een rapport per HDD is er immers geen bewijs dat de dataverwijdering juist is uitgevoerd.

Milieuverklaring

U ontvangt na verwerking het wettelijk verplichte milieucertificaat voor ingenomen apparatuur die niet hergebruikt kan worden.

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Neemt u gerust contact met ons op via telefoon 030-2484002 of via email

Contact