Microsoft Registered Refurbisher partner

Microsoft Registered Refurbisher partner

ICTLifecycle  is Microsoft Registered Refurbisher partner. Dit betekent dat wij voldoen aan de hoge maatstaven van Microsoft wat betreft het innemen (o.a. dataverwijdering en verwerkingproces) én het weer verkoopklaar maken van deze systemen.

Ook is het mogelijk om via ICTLifecycle een speciale Microsoft-licentie aan te schaffen van de volledige basislicentie Windows en/of Office. Deze licentie kan alleen gekocht worden in combinatie met gebruikte systemen die bedoeld zijn voor het onderwijs, overheid of een non-profit organisatie. De prijsstelling van deze licentie is erg laag.

De voordelen:

Overzichtelijke rapportages

De rapportages zijn niet alleen het bewijs dat de data juist verwijderd is, in de door ons aangeleverde rapportages staat ook alle relevante informatie die betrekking heeft op de gewiste asset.

Dataverwijdering certificaat

Bij al onze diensten leveren wij een gedetailleerd rapport als bewijs van succesvolle dataverwijdering per gewiste HDD. Zonder een rapport per HDD is er immers geen bewijs dat de dataverwijdering juist is uitgevoerd.

Milieuverklaring

U ontvangt na verwerking het wettelijk verplichte milieucertificaat voor ingenomen apparatuur die niet hergebruikt kan worden.

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Neemt u gerust contact met ons op via telefoon 030-2484002 of via email.

Contact